INTREBARI FRECVENTE

In online este mai usor sa iti achizitionezi aparatul de aer conditionat dorit. Comanda chiar azi si noi ti-l livram si montam gratuit!

Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA (19%), preturi care pot fi supuse diverselor reduceri sau promotii.

Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si nu poate fi modificat ulterior confirmarii comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientilor.

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Produsul poate fi adaugat in cos prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

Dupa adaugarea tuturor produselor dorite in cosul de cumparaturi, apasati butonul “Finalizeaza comanda”.

Ulterior veti fi redirectionat/a catre pagina de completare a datelor necesare livrarii si abia dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este trimisa la noi prin apasarea butonului ”Trimite comanda”.

Prin completarea datelor de trimitere a comenzii se va crea si Contul nou pe baza caruia va puteti loga in viitor si unde aveti acces la istoricul comenzilor si a datelor completate, pe care le puteti modifica.

Pot modifica comanda trimisa?

Daca comanda a fost plasata, o puteti modifica in primele 6 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisa la adresa de email contact@axsclima.ro sau un telefon la 0745.535.820.

Plata comenzii

Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata numerar la livrarea si montarea aparatului de aer conditionat.

2. Plata prin transfer bancar : daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant AXS CLIMA se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) Livrarea si montarea aparatului de aer conditionat se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

Anularea comenzii

Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa de email contact@axsclima.ro, in primele 6 ore de la plasarea comenzii.

In cat timp ajunge comanda?

Livrarea si montarea aparatului de aer conditionat se face in termen de 1 – 2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.